ads

Slider[Style1]

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5

K-pop bukanlah perkara yang asing lagi di negara ini. Nama-nama besar seperti Super Junior, BIGBANG, Beast dan banyak lagi semamangnya cukup popular dalam kalangan peminatnya di Malaysia.
Malah drama-drama hebat dari Korea juga berjaya menambat hati ramai. Lagi-lagi jika artis lelaki, memang digilai dan dipuja.
Namun pernah tak korang tengok gadis muslim Korea bertudung seperti ini? Gadis Korea ini mulai viral beberapa hari yang lalu di laman sosial sudah mempunyai ribuan pengikut di Instagram. Siapakah beliau? Cantik kan?
Satu-satunya dalam keluarga yang memeluk Islam
Gadis yang menggelarkan dirinya sebagai Ayana ini merupakan seorang muslim yang menetap di Korea. Sejak akhir-akhir ini dirinya menjadi perhatian pengguna sosial media terutamanya di Instagram.
Iyalah mungkin susah nak jumpa wanita muslim dari Korea yang berhijab seperti ini. Comel pula tu, siapa yang tak tertarik kan?
Menurut gadis berusia 20 tahun ini, dia satu-satunya dalam ahli keluarga yang memeluk Islam ketika masih di bangku sekolah lagi. Katanya lagi dia memang berasal dari Korea dan menetap di Seoul.
Sangat peramah

About The Hyper Media

THE HYPER MEDI4 ditubuhkan semenjak 2009 berfungsi menyebarkan berita, informasi dan isu-isu viral yang menjadi bualan hangat netizen. Segala komen dan pandangan pengunjung di laman ini, tidak mewakili pendirian kami.
«
Next
This is the most recent post.
»
Previous
Catatan Lama

Tiada ulasan:

Post a Comment


Top